Tweet
АрсеналАстън ВилаБорнмътБрайтънБърнлиЕвертънКристъл ПаласЛестър СитиЛивърпулМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедНорич СитиНюкасъл ЮнайтедСаутхамптънТотнъм ХотспърУест Хем ЮнайтедУлвърхамптън УондърърсУотфордЧелсиШефилд Юнайтед

Давид Луис: Преминах в Арсенал, защото имам амбиции

Давид Луис: Преминах в Арсенал, защото имам амбиции

Novsport.com

Давид Луис, който през уикенда дебютира с фланелката на Арсенал, обясни причината, поради която е решил да напусне Челси и да премине в другия голям лондонски клуб.

"Аз съм момче с амбиции и затова реших да предприема този ход. Можех да избера да остана в зоната на комфорт, да си получавам парите и да бъда спокоен, но аз обичам новите предизвикателства и новите неща в живота си. Това ми дава кислород и мотивация.

Поради тази причина се наслаждавам на този етап от живота си. Един ден ще трябва да приключа с футбола и той ще ми липсва много. Затова сега трябва да се опитвам да правя различни неща и да подобрявам играта си всеки ден", заяви 32-годишният защитник.

"Всеки знае колко щастлив бях в Челси, колко много трофеи спечелих тук. Затова имах много откровен разговор с Лампард, който има различни идеи за тази година", добави Луис.

Novsport.com